Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران صبح امروز در نشست خبری که به صورت مجازی با اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: در سال ۹۸ برای پخش یک میلیون تن آسفالت هدف گذاری کردیم و دلیل این انتخاب هم این بود که اگر آسفالت عمرش ده سال است، یک دهم سطح شهر نیاز به تعویض آسفالت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه پارسال حدود ۳ ماه از ۱۲ ماه سال را از دست دادیم، گفت: با این وضعیت حدود ۷۵۰ هزار تن آسفالت پخش کردیم.

او تصریح کرد: امسال هم مدل بهسازی ادامه دارد و هدفمان همان یک میلیون تن در سال است و تا امروز یک چهارم برش و آسفالت معابر را انجام داده‌ایم.

صبوری دیلمی با بیان اینکه در یکی از کارخانه‌های شهرداری تهران آسفالت پلیمری تولید می‌کنیم، افزود: مسیر اتوبوس‌های تندرو را که مسیر‌های مهمی برای ما هستند، با آسفالت پلیمری پوشش می‌دهیم.

او یکی از مشکلات این معاونت در مسیر اتوبوس‌های بی آر تی را سنگینی اتوبوس‌ها برشمرد و تأکید کرد: این وضع باعث جمع شدگی آسفالت می‌شود که البته بنا داریم در نزدیکی ایستگاه‌ها که اتوبوس‌ها ترمز می‌زنند، از پوشش بتن استفاده کنیم.

صبوری دیلمی با بیان اینکه از این طریق آسیب دیدگی به اتوبوس‌ها هم کمتر شده و مردم هم در استفاده از اتوبوس‌های تندرو کیفیت بهتری را تجربه خواهند کرد، گفت: موضوع دیگری که امسال برای آن برنامه ریزی شده موضوع خیابان سازی و پیاده راه سازی است، زیرا ما صد سال است پیاده راه سازی کرده‌ایم، اما هنوز پیاده رو‌های مناسبی در تهران نداریم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه سه نقشه اصلی پیاده راه سازی روی هم قرار گرفت، گفت: قرار شده در سال ۹۹ معادل ۵۰۰ کیلومتر پیاده راه سازی شود و اهمیت موضوع در این است که در این پیاده راه سازی به معلولان و دوچرخه سواران توجه ویژه شده است.

او خاطرنشان کرد: این ۵۰۰ کیلومتر مسیر پیاده به صورت به هم پیوسته است و همه امکانات مانند نور و مبلمان شهری و جمع آوری ضایعات و موانع در طرح آن لحاظ شده است.

صبوری دیلمی با بیان اینکه این اقدامات فقط پیاده راه سازی نیست و حتما اسم دیگری دارد، تصریح کرد: حتما برای نامگذاری آن‌ها یک مسابقه‌ای برگزار خواهد شد.

او با بیان اینکه ۸۰ کیلومتر از این پیاده راه در دست اقدام است و به طور قطعی در یک برنامه ریزی ۵ ساله ۲۵۰۰ کیلومتر پیاده راه خوب خواهیم داشت، گفت: در ۴۰ سال آینده حدود ۲۰ هزار کیلومتر پیاده راه سازی انجام خواهد شد که در این مسیر از همه تجربیات صد سال گذشته استفاده خواهیم کرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام تهران گفت: پروژه شهید رستگار یک پروژه ۶ کیلومتری است که فاز اول آن در سال گذشته افتتاح شد و فاز دوم هم که اتصال تندرو‌ها به بزرگراه آزادگان و امام رضا (ع) است، قرار بود تا پایان سال ۹۸ افتتاح شود که به دلیل توافق نداشتن به معارضین انجام نشد و از طرفی هم نمی‌خواستیم از ماده ۹ استفاده کنیم.

او با بیان اینکه تعداد زیادی از معارضین توافق کردند و برای تعدادی هم مجبور به اعمال ماده ۹ شدیم، افزود: امروز تنها ۲ معارض باقی مانده است و ظرف ۲ یا ۳ ماه آینده تندرو‌های این پروژه اجرا خواهد شد.

صبوری دیلمی با اشاره به اینکه عده‌ای از اهالی مشیریه درخواست یک زیرگذر داشتند، گفت: ما در گوشه دیگری پل بزرگی را ایجاد کردیم، اما ساکنان می‌خواستند یک زیرگذر هم برای تردد‌های محلی داشته باشند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به جلسه‌ای که هفته گذشته با شهردار تهران برگزار شد، گفت: او هم با ساخت این زیرگذر موافق بود که به نظر می‌رسد یک ماه زمان می‌برد و با این کار کامیون‌هایی که قصد عبور از تهران را دارند، وارد تهران نمی‌شوند و از رینگ کمربندی غرب به شرق و بالعکس خارج می‌شوند.

او با بیان اینکه در استاد معین یک بلوار با عرض ۴۰ متر در حال ساخت است که تا عید غدیر افتتاح می‌شود، گفت: این پروژه از خیابان سی متری جی از پایین دست استاد معین آغاز می‌شود و تا خیابان آزادی می‌رسد و با بازگشایی این بلوار، دو طرفه شدن زیرگذر استاد معین دارای توجیه می‌شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به ورودی زیرگذر گیشا به خیابان گیشا تصریح کرد: این ورودی در گذشته ایراداتی داشت که سبب می‌شد در ۲۰۰ متر اول خیابان مشکلاتی شکل گیرد، لذا ما دو گزینه داشتیم که یکی ساخت دوربرگردان روی چمران و دیگری ایجاد تونل زیرگذری بود.

او با بیان اینکه در حال گذر از مراحل نهایی طراحی هستیم، افزود: عملیات اجرایی آن از ابتدای مرداد ماه آغاز شده و تا پایان سال این زیرگذر هم در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

صبوری دیلمی در خصوص تأثیر کرونا بر پروژه‌های عمرانی شهرداری تهران گفت: این شرایط سبب رفتن استادکاران و عوامل اجرایی و راننده‌ها شد که یک درصد کوچکی از کار‌های ما باقی ماند و در برخی از کارگاه‌ها هم تعدادی از کارگران مبتلا به کرونا شدند که همین امر باعث شد تا کارگاه‌ها را تعطیل کنیم.

او با بیان اینکه تاکنون نتوانستیم به دلیل کرونا کارگاه‌ها را به سرعت حداکثری برسانیم، افزود: برنامه ریزی کردیم و گفتیم باید بتوانیم در شرایطی که این ویروس وجود دارد، کار کنیم.

بیشتر بخوانید

بهره برداری آزمایشی زیرگذر گیشا افتتاح کامل زیرگذر گیشا تا پایان سال

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر زیرگذر گیشا معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران پیاده راه سازی صبوری دیلمی زیرگذر گیشا اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود

شهردار ناحیه شش منطقه ۲۲ تهران از بازگشایی اتوبان شهید خرازی به‌زودی خبر داد.

به گزارش ایسنا، از ساعت دو نیم بامداد گذشته، در پی بارش باران، بخشی از کوهی که در محدوده اتوبان شهید خرازی قرار دارد؛ ریزش کرده و گل و لای به وسط اتوبان سرازیر شده است.

محمد شاهین خواه شهردار ناحیه شش منطقه ۲۲ تهران درباره جزئیات این حادثه گفت: به علت بارش شب گذشته، متأسفانه حجم بسیار زیادی از گل و لای دیواره کوه معبر اتوبان شهید خرازی به معبر اصلی نفوذ کرده است.

وی افزود: از ابتدای وقوع این حادثه، همکاران من در محل حضور داشته اند و همه تلاش خود را برای رفع این مشکلات انجام می کنند.

شهردار ناحیه شش منطقه ۲۲ تهران ادامه داد: در مجموع ۱۰۰ نفر نیروی انسانی به همراه ۱۴ دستگاه کامیون و ۸ دستگاه لودر در محل در حال فعالیت هستند.

شاهین خواه گفت: بخش زیادی از این گل و لای از محل خارج شده و معبر به‌زودی بازگشایی می شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • اتوبان شهید خرازی باز شد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد